Huurvoorwaarden HAFI Autoverhuur, Industrieweg 16, 6673DE Andelst:

 

Huurdag
Een huurdag is van 09.00 uur tot de volgende dag 08.45 uur. 

Weekendtarief
Een weekend gaat op zaterdagochtend om 09.00 uur in tot maandagochtend 08.45 uur.

Weektarieven
Het weektarief kunt u op elke gewenste dag in de week (m.u.v. zondag) in laten gaan vanaf 09:00 uur die dag tot een week later 08.45 uur. 

 

Om bij ons een auto te huren dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B en bij huur van de autoambulance een geldig rijbewijs BE. Tevens dient u bij het afhalen de volgende documenten te overleggen:

 

Rijbewijs en Paspoort of Identiteitsbewijs (geen kopie) 

Adresbewijs voor adresverificatie (geen kopie). Bijvoorbeeld een bankafschrift.

 

Vooraf aan de huurperiode dient de huurprijs plus de borg  voldaan te worden middels contante of pinbetaling. De borg wordt binnen 10 werkdagen teruggestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer mits de auto is afgetankt en zonder schade wordt geretourneerd. 

 

U dient minimaal 2 jaar in het bezit van een rijbewijs te zijn om een bestelbus te huren en minimaal 24 jaar oud te zijn om een personenauto te kunnen huren.

 

Annulering dient uiterlijk voor 09.00 uur en uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de verhuur aan ons kenbaar gemaakt te zijn. Indien er niet tijdig wordt geannuleerd zullen alle verhuurkosten verhaald worden op de huurder.

 

Onze prijzen zijn inclusief WA verzekering en met een standaard eigen risico van € 500,-. Bij een niet verhaalbare schade is het eigen risico het gehele schadebedrag.

 

Schade aan of lekke banden, bovenhoofdse schade aan voertuigen en schade aan lading tijdens de huurperiode zijn voor rekening van de huurder.

 

Overbelading is niet toegestaan en het risico is geheel voor de huurder.

 

Gaat u naar het buitenland dan dient u in verband met de verzekering ons hiervan in kennis te stellen, het is alleen toegestaan om binnen Europa te reizen en wij adviseren hiervoor een  reisverzekering af te sluiten.

 

De huurder dient tijdens de huurperiode het oliepijl en het koelvloeistofniveau te controleren, en indien nodig bij te vullen. Mochten hierdoor toch problemen ontstaan is de schade voor rekening van de huurder.

 

De auto's zijn bij uitgifte afgetankt en dienen ook weer afgetankt te worden geretourneerd. Mocht de auto niet zijn afgetankt brengen wij u naast de brandstof € 15,- Excl. BTW servicekosten in rekening.

 

Bekeuringen zullen worden doorbelast aan de huurder, tevens worden er € 15,- administratiekosten in rekening gebracht.

 

Voertuig schoon mee is schoon retour, moeten wij schoonmaken dan brengen wij minimaal € 20,- Excl. BTW in rekening.

 

Roken is niet toegestaan in onze voertuigen.

 

Bij schade of pech dient u met ons contact op te nemen via 0488451823